HYPOTHEEK IN BARNEVELD EN LUNTEREN

Aan het afsluiten van een hypotheek gaan weloverwogen keuzes vooraf. Hoeveel kan ik lenen? Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit? Welke hypotheek past het beste bij mijn wensen? Welke geldverstrekker biedt de hypotheek van mijn keuze? Niet alleen bij het kopen van een woning, maar ook bij het verlengen of oversluiten van een hypotheek.

Wij adviseren u graag over uw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs inventariseren uw persoonlijke wensen, informeren u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek en beantwoorden al uw vragen. Daarnaast verzorgt hij de offerte en het aanvraagproces.

Bij het afsluiten, maar ook gedurende de looptijd van uw hypotheek, blijven wij alert op nieuwe marktontwikkelingen. Wij adviseren u wanneer er door veranderingen in uw specifieke omstandigheden aanpassing van uw hypotheek en overige financiële zaken door u gewenst is. Onze hypotheekadviseurs zorgen ervoor dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij u past!

“Omdat wij onafhankelijk zijn, hebben wij de keuze uit bijna alle geldverstrekkers die in Nederland actief zijn.”

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via 0342 – 40 41 80 of hypotheken@dba-advies.nl.

DBA ADVIES

DBA advies is een centraal gevestigd financieel advieskantoor met momenteel 16 medewerkers in vaste dienst. Vanuit onze kantoren in Barneveld en Lunteren zijn wij al 75 jaar actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Onder leiding van Roel de Jong en Gerben van Ginkel streeft het team van DBA advies naar optimale dienstverlening. Centraal hierbij staan klant- en servicegerichtheid met het oog voor het menselijk aspect. Wij streven naar totaalrelaties die bewust voor de dienstverlening en toegevoegde waarde van DBA advies kiezen.

DBA advies in Barneveld en Lunteren: uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken onder één dak. Kijk voor meer informatie op onze website www.dba-advies.nl.